Fælles børneliv i Thorsager

Thorsager - et godt sted at

• Bo med børn
  • Være barn
  • Arbejde med børn

Thorsager Skole og Børnehus tilbyder et kvalitativt pasnings- og undervisningstilbud for børn fra 0-12 år i lokalområdet. Vores mål er at være et godt være- og lærested med omsorg, nærvær, udfordringer og udvikling for både børn og medarbejdere.
Børnene i Thorsager vokser op i trygge og overskuelige rammer, som del af et bredt børnefællesskab, hvor der er mulighed for fleksible overgange og en tæt voksenkontakt, som sikrer en rød tråd i barnets liv.
Som forældre får man kun én institution at forholde sig til, ét sted at hente og aflevere børnene, mulighed for tætte voksenfællesskaber omkring børnene og fleksibilitet i forhold til at optage nye børn

Velkommen til børn, forældre og medarbejdere i Thorsager Skole og Børnehus.

På tur i skolens smukke omgivelser

Skolestart 2016

Har du et barn, der skal starte i 0. klasse i 2016 indbyder vi til informationsmøde den 14. januar kl. 17.00-18.30.
Indskrivningen starter 5. januar og finder sted på Syddjurs Kommunes hjemmeside.
I Syddjurs Kommune starter alle kommende skolebørn i tidlig SFO 1. april samme år.

Udeliv i pauserne