Hjemmesiden er under konstruktion

Velkommen til Thorsager Skole og Børnehus' nye hjemmeside. Vi er i fuldt gang med at udvikle den.

Fælles børneliv i Thorsager

Thorsager - et godt sted at

• Bo med børn
  • Være barn
  • Arbejde med børn

Thorsager Skole og Børnehus tilbyder et kvalitativt pasnings- og undervisningstilbud for børn fra 0-12 år i lokalområdet. Vores mål er at være et godt være- og lærested med omsorg, nærvær, udfordringer og udvikling for både børn og medarbejdere.
Børnene i Thorsager vokser op i trygge og overskuelige rammer, som del af et bredt børnefællesskab, hvor der er mulighed for fleksible overgange og en tæt voksenkontakt, som sikrer en rød tråd i barnets liv.
Som forældre får man kun én institution at forholde sig til, ét sted at hente og aflevere børnene, mulighed for tætte voksenfællesskaber omkring børnene og fleksibilitet i forhold til at optage nye børn

Velkommen til børn, forældre og medarbejdere i Thorsager Skole og Børnehus.

Alle elever har en iPad

Indskrivning til 0. klasse på Thorsager Skole

Kære forældre.
Det er nu muligt at indskrive jeres barn til 0. klasse. Indskrivningen foregår via Nem-id. På Syddjurs Kommunes hjemmeside er det muligt at læse meget mere om skolestart generelt og under menupunktet skoleliv / skolestart kan I læse mere om tidlig SFO, dagligdagen og målene for 0. klasse her på skolen.
Vi afholder informationsmøde om tidlig SFO og skolestart onsdag den 21. januar kl. 19-20.30. Se invitationen her.

Klubarrangement for hele mellemtrinnet i skoletiden: Opfindelser med Finn Skaarup