Fælles børneliv i Thorsager

Thorsager - et godt sted at

• Bo med børn
  • Være barn
  • Arbejde med børn

Thorsager Skole og Børnehus tilbyder et kvalitativt pasnings- og undervisningstilbud for børn fra 0-12 år i lokalområdet. Vores mål er at være et godt være- og lærested med omsorg, nærvær, udfordringer og udvikling for både børn og medarbejdere.
Børnene i Thorsager vokser op i trygge og overskuelige rammer, som del af et bredt børnefællesskab, hvor der er mulighed for fleksible overgange og en tæt voksenkontakt, som sikrer en rød tråd i barnets liv.
Som forældre får man kun én institution at forholde sig til, ét sted at hente og aflevere børnene, mulighed for tætte voksenfællesskaber omkring børnene og fleksibilitet i forhold til at optage nye børn

Velkommen til børn, forældre og medarbejdere i Thorsager Skole og Børnehus.

6. klasse fremstiller pasta

Velkommen til 23 børn i før SFO

Skolernes sangdag

Vi har for første gang deltaget i skolernes sangdag. Det var en dejlig oplevelse, at se alle børnene synge med på både nye og kendte sange. Nogle af de store børn havde på forhånd øvet 2. stemme til en del af sangene.