Fælles børneliv i Thorsager

Thorsager - et godt sted at

• Bo med børn
  • Være barn
  • Arbejde med børn

Thorsager Skole og Børnehus tilbyder et kvalitativt pasnings- og undervisningstilbud for børn fra 0-12 år i lokalområdet. Vores mål er at være et godt være- og lærested med omsorg, nærvær, udfordringer og udvikling for både børn og medarbejdere.
Børnene i Thorsager vokser op i trygge og overskuelige rammer, som del af et bredt børnefællesskab, hvor der er mulighed for fleksible overgange og en tæt voksenkontakt, som sikrer en rød tråd i barnets liv.
Som forældre får man kun én institution at forholde sig til, ét sted at hente og aflevere børnene, mulighed for tætte voksenfællesskaber omkring børnene og fleksibilitet i forhold til at optage nye børn

Velkommen til børn, forældre og medarbejdere i Thorsager Skole og Børnehus.

Thorsager skole klar til DM i cykling

1a studerer haletudser ved dammen

Lisbeth Munksgaard den 25-06-2015
    Første skoledag mandag d. 10. august.

Alle elever møder kl. 08:00-14:00.
    Vi starter dagen i fællesrummet. Alle forældre er velkomne til morgensamling kl. 08:00.
    Derefter er der klasselærertid indtil frokost.
    Efter kl. 12 følger vi det normale skema.
    SFO og klub har åbent fra kl. 14.

Forældre i 0. klasse er inviteret med i klassen efter samling og vil blive budt på kaffe i køkkenet kl. 09:00.

Sidste skoledag

Cykelprøve i 3. klasse

Træer

I denne uge har vi haft temauge om træer, hvor der er blevet produceret mange flotte træer: venskabstræer, suttetræ, årstidstræ, naturlige citroner, fri som en fugl, halloweentræ mm.
Projektet blev afsluttet i dag med fernisering. Klaveret var flyttet udenfor i den lille skolegård, hvor der højt og flot blev sunget med på "Vi vil plante et træ" og "Livstræet". Børnene fortalte om deres træer og der blev serveret saft og træstammer lavet af 6. klasse.